Cupoane Reducere Avon | Februarie 2017

Cod promoțional Avon ✓ Cupon de reducere pentru produse cosmetice: cele mai recente oferte și reduceri exclusive pentru România și Republica Moldova.

Reduceri Avon | Ultima actualizare: 22/02/2017
Cod Voucher Avon

Cod promoțional pentru comenzi de minim 150 lei și beneficiezi de un set hrănitor pentru corp

Cuponul expiră la: 01 03 2017 SALE3 Arată codul cuponului

Obține cele mai noi cupoane pentru Avon

Ultimele oferte pentru Avon

Ofertă de Top Set Anew Platinum 55 pe Avon

Comandă produse din listă în valoare de minim 50 lei și vei avea un preț special pentru produsele din Set Anew Platinum 55+, format din crema de zi și crema de noapte, cu 50,00 lei ✓ Vezi toate ofertele pe Avon

Cod de Reducere Avon.ro

Cod promoțional Avon ✓ Cupoane de reduceri pentru a cumpara produse cosmetice, parfumuri, ceasuri, fashion ✓ Coduri Promotionale si Noutati la produsele Avon

Coduri de reducere expirate pentru Avon

Cupon expirat Cod promoțional pentru o comandă de minim 150 lei | Cod Reducere: SALE2

Despre Avon

Pe această pagină veți găsi cele mai noi Cupoane Avon. Avon.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in vanzare a unei game foarte largi de produse cosmetice si de igiena corporala pentru femei, barbati si copii. Toate produsele pe care Avon.ro le pune la dispozitie clientilor sunt aranjate in categorii precum „Machiaj”, „Ingrijirea parului”, „Ingrijirea corpului”, „Ingrijirea tenului”, „Ingrijire SPA”, „Parfumuri”, „Fashion”, „Produse pentru barbati”, „Produse pentru copii”, „Produse campanii sociale”, „Cele mai vandute”, „Cele mai apreciate”, „Ce e nou” si „Oferte speciale”. Datorita istoriei acestui brand care incepe inca din anul 1886, Avon Romania a devenit unul dintre cele mai cautate si populare site-uri pentru cosmetice, iar in anul 2002 a devenit liderul de piata al cosmeticelor din Romania.

Tot in anul 2002, Avon Romania a intrat si pe piata online, astfel luand nastere site-ul www.avoncosmetics.ro. Acest lucru a deschis clientilor o noua posibilitate de a comanda produse direct online, iar in anul 2008 comenzile au devenit realizabile printr-un simplu SMS. In prezent Avon.ro se numara printre cele mai mari companii de produse cosmetice din sistemul de vanzari directe la nivel global, fiind prezenta in peste 100 de tari si avand aproximativ 6 milioane de Reprezentanti.De asemenea un alt motiv pentru care Avon Romania este atat de popular este numarul mare de Representanti activi de pe teritoriul Romaniei. Datorita lor nu numai ca brandul Avon a devenit mult mai cunoscut dar s-a si raspandit exponential. Metoda de comanda si livrare difera la Avon.ro fata de celelalte magazine online. Pentru a comanda de pe site clientul trebuie sa se hotarasca asupra obiectelor pe care doreste sa le achizitioneze, comanda trebuie plasata online, cei de la Avon.ro vor trimite comanda clientului unuia din reprezentantii Avon care este cel mai aproape de client, reprezentantul va contacta clientul in cel mai scurt timp, comanda va fi livrata clientului de catre reprezentantul respectiv iar plata ii va fi inmanata reprezentantului Avon la final. Pentru a economisi bani, utilizați un Cod promoțional Avon.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - http://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved