Cod de Reducere GermanElectronics.Ro | Septembrie 2017

Cod de Reducere GermanElectronics.Ro ✓ Folosește un cupon de reducere Conrad pentru a achiziționa produse casă și grădină, baterii și încărcătoare, multimedia, computer și birotică

Folosește codurile voucher GermanElectronics.Ro | Ultima actualizare: 21/09/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru GermanElectronics.Ro

Ultimele oferte pentru GermanElectronics.Ro

Dreptul de returnare la Conrad.

Dreptul de returnare în termen de 14 zile la German Electronics: puteți returna bunurile în cazul în care nu este pe placul dumneavoastră.

Livrarea prin curierat rapid la German Electronics

Livrarea prin curierat rapid la German Electronics cu un cost de transport de 19,90 lei pe comandă

Cupoane Newsletter la Conrad (German Electronics)

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi oferte, cupoane cadouri si promotii exclusive.

Coduri de reducere expirate pentru GermanElectronics.Ro

GermanElectronics.ro este o platforma de vanzari online care este detinuta de SC German Electronics SRL, aceasta companie fiind distribuitoar pentru Romania al produselor Conrad din Germania.

Conrad Electronic este o firma infiintata in 1923 in Germania care a ajuns sa fie numarul 1 in Europa in domeniul vanzarilor electronice prin catalog, astfel putandu-se spune ca numele de Conrad Electronic este sinonim cu inovatia si performanta.

GermanElectronics.ro pune la dispozitie o gama larga de produse din numeroase categorii precum Computer & Office, Multimedia, Hobby, Casa & Gradina, Unelte, Componente, Energie si Auto.

Un serviciu bine de mentionat pus la dispozitie clientilor este acela prin care un produs cadou la alegere este livrat pe langa comanda, atata timp cat comanda depaseste suma de 289 lei.

Tot de aici se pot comanda cele mai noi produse aparute pe piata internationala, aspect foarte important pentru majoritatea clientilor deschisi la noutati. In renumitele cataloage Conrad se gasesc peste 250.000 de produse, multe dintre aceste produse fiind inovatiile Conrad, ele neputand fi procurate din alte locuri.

Pe langa produsele oferite de GermanElectronics.ro, platforma contine si diverse articole care au ca scop ajutorul sau sfatuirea clientilor cu privire la diverse situatii precum pregatirea masinii pentru iarna, economisirea costurilor de incalzire, utilizarea inteligenta a apei calde si termostate.

Un alt aspect care merita mentionat este categoria campaniilor promotionale unde clientii pot castiga anumite produse. Plasarea comenzilor se poate face prin numeroase modalitati precum: Comenzi din catalog/brosuri, Telefonic, pe fax, prin email, prin internet (direct de pe site-ul www.germanelectronics.ro) sau personal, la sediul firmei din Oradea.

Livrarea produselor se face in maxim 14 zile de la plasarea comenzii prin curierat rapid sau pot fi preluate personal de la sediul GermanElectronics.ro. Plata poate fi realizata prin mai multe metode precum plata in numerar, plata cu ordin de plata sau plata ramburs.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - http://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved