Cupoane Reducere Air France | Aprilie 2017

Cod de Reducere Air France, cupon pentru a rezerva bilete de avion și servicii de călătorie cu linia aeriena de pavilion francez.

Reduceri Air France | Ultima actualizare: 29/04/2017
Cod Voucher Air France

30 euro Reducere la toate biletele de avion spre Franța din București

Cuponul expiră la: 30 04 2017 FRANCE113 Arată codul cuponului

Obține cele mai noi cupoane pentru Air France

Ultimele oferte pentru Air France

Reduceri si Oferte pe air France

Reduceri la peste 100 Destinatii din Lume + Beijing 499€ pe Air France

Zboruri ieftine cu Air France

Bilete de avion ce costa mai putin ce le poti rezerva doar pe Air France: oferte pentru cetățenii români de la 49 €-

Coduri de reducere expirate pentru Air France

Bucurați-vă de 30 de euro reducere și descoperă orașul Iubirii! | Cod Voucher: LOVE887
Despre Air France

O călătorie extraordinară de vis cu  Air France poti avea un  weekend intr-o zona verde, plaja, cumparaturi la New York, Milano și Dubai, pentru a explora o nouă cultură, civilizația antică in Maya, explora un nou oraș european. Sunteți interesat de arta, arhitectura, istorie și gastronomie. Dragoste, emoții, peisaje uimitoare, aventuri magice. Ai nevoie pentru a face o investiție în China, Statele Unite ale Americii sau Rusia. Air France oferă zboruri in mai mult de 230 de destinații în aproape 120 de țări din întreaga lume, inclusiv în Africa, America de Nord și de Sud, Asia si Oceania. Compania aeriană oferă, de asemenea rute interne, în marile orașe din Franța  pe Airfrance.fr poti rezerva bilete online, și veți găsi o gamă largă de consultanță și servicii pentru a pregăti zborul sejurului dumneavoastră.

Air France, e o companie aeriană pentru dezvoltarea durabilă. Povestea Air France începe în 1933. Pentru a face față cu Marea Depresiune, ceea ce face ca situația economică schiopateaza la începutul anilor 1930, parlamentul francez aproba fuziunea de stat cu cinci companii aeriene majore : Uniunea Air, Air Orient, Société Générale de transport aérien (SGTA) CIDNA și L 'Aeropostale. Air France este numit după Georges Raffalovitch, un jurnalist de ziar a aviației civile. Naționalizată după al doilea război mondial, compania investește continuu în noi inovații, este un pionier al aviației civile in Alpi. În 1976 el a lansat Concorde, un avion supersonic, care parcurge o distanță între Paris și New York, in doar 3 ore și 45 de minute. În 1999 compania devine publică. Apropiind o fuziune cu rivalul său olandez KLM în 2004,  impreună au fondat Air France-KLM, unul dintre cele mai importante grupuri europene în domeniul transportului aerian și a Aviației Civile, membru fondator al SkyTeam, o instituție care reunește mai mult de douăzeci de companii aeriene internaționale. Air France-KLM acordă o mare importanță pentru dezvoltarea durabilă. Dow Jones Sustainability Index, indicele internațional care evalueaza companiile privind performanța lor în acest domeniu a fost clasificată în 2014 de Air France. Acest clasament este rezultatul unei acțiuni colective pentru bunăstarea angajaților săi și a mediului. Sfatul său pentru angajați ce oferă informații importante cu privire la aspectele economice și sociale care îi afectează.

Vacanță cu Air France, mai mult de 230 de destinații din întreaga lume. Pe pagina de start a site-ului Air France, puteți cumpăra un bilet care indică orașul de plecare și destinație. Air France oferă clase: in primul rând, Afaceri, Economie Premium, Economie. Puteți schimba, de asemenea, rezerve, gestionarea pasa de înregistrare și îmbarcare, rezervare hoteluri, mașini și alte servicii turistice. Air France servește cele mai mari orașe franceze: Paris, Lyon, Marsilia, Nantes, Bordeaux, Toulouse Ajaccio, Nisa. Compania oferă, de asemenea, zboruri transcontinentale în mai mult de 120 de țări: Mexic, Peru, Canada, Argentina, Chile, Japonia, Israel, Turcia, Indonezia, Africa de Sud, Egipt, Senegal. Airfrance.fr informează pe orarul de zbor si aeroporturi: pauze comerciale ale măsurilor luate și de securitate la prețuri accesibile, cum să ajungă la parcări aeroport și mult mai multe informații. Ghidul indică toate magazinele din interiorul aeroportului, restaurante, transport și alte facilități de a organiza în mod corespunzător plecarea. Secțiunea "Pregătiți-vă călătoria" oferă informații cu privire la bagajele pe care le poti aduce în cabină și în sală, dimensiunea  valizelor, articole interzise în banda de transport și roșu, cum ar fi vize, pașapoarte și transportul de obiecte de valoare în vamă. Veți găsi, de asemenea, serviciile   Air France pentru familii, pentru copii, dar si batrini,  sau cu handicap.

Vă sugerăm să utilizați un cod de reducere Air France. Puteti vedea lista de oferte de la compania aeriană printr-o listă de promoții pe care le oferim pe aceasta pagina. Când faceți clic pe codul promoțional puteți vizita magazinul și atunci va fi redirecționat către site-ul Airfrance.fr. Acum poti rezerva bilete. Puteți beneficia astfel de tarife preferențiale datorită cupoanelor și codurilor promoționale furnizate de Cupoane-Reducere.ro.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved