Air France


Magazine Populare în România:


Rating Air France

Average Rating: 0 / 0

Cod Voucher Air France

Air France Reduceri Ultima actualizare: 24/10/2018

Vouchere expirate pentru Air France

20

VOUCHER

20€ Reducere pentru zboruri din Barcelona spre Paris

TermeniCondiții
Valoare: 20€
Data Expirarii: Cod Cupon a Expirat.
Free

VOUCHER

Cupon de Reducere Air France: zboruri ieftine in Europa

TermeniCondiții
Valoare: Free
Data Expirarii: Cod Cupon a Expirat.
50

VOUCHER

Cod de Reducere 50€ Air France pentru zboruri ieftine in Europa

TermeniCondiții
Valoare: 50€
Data Expirarii: Cod Cupon a Expirat.

O călătorie extraordinară de vis cu Air France poti avea un weekend intr-o zona verde, plaja, cumparaturi la New York, Milano și Dubai, pentru a explora o nouă cultură, civilizația antică in Maya, explora un nou oraș european. Sunteți interesat de arta, arhitectura, istorie și gastronomie. Dragoste, emoții, peisaje uimitoare, aventuri magice. Ai nevoie pentru a face o investiție în China, Statele Unite ale Americii sau Rusia. Air France oferă zboruri in mai mult de 230 de destinații în aproape 120 de țări din întreaga lume, inclusiv în Africa, America de Nord și de Sud, Asia si Oceania. Compania aeriană oferă, de asemenea rute interne, în marile orașe din Franța pe Airfrance.Ro poti rezerva bilete online, și veți găsi o gamă largă de consultanță și servicii pentru a pregăti zborul sejurului dumneavoastră.

Air France, e o companie aeriană pentru dezvoltarea durabilă. Povestea Air France începe în 1933. Pentru a face față cu Marea Depresiune, ceea ce face ca situația economică schiopateaza la începutul anilor 1930, parlamentul francez aproba fuziunea de stat cu cinci companii aeriene majore : Uniunea Air, Air Orient, Société Générale de transport aérien (SGTA) CIDNA și L 'Aeropostale. Air France este numit după Georges Raffalovitch, un jurnalist de ziar a aviației civile. Naționalizată după al doilea război mondial, compania investește continuu în noi inovații, este un pionier al aviației civile in Alpi. În 1976 el a lansat Concorde, un avion supersonic, care parcurge o distanță între Paris și New York, in doar 3 ore și 45 de minute. În 1999 compania devine publică. Apropiind o fuziune cu rivalul său olandez KLM în 2004, impreună au fondat Air France-KLM, unul dintre cele mai importante grupuri europene în domeniul transportului aerian și a Aviației Civile, membru fondator al SkyTeam, o instituție care reunește mai mult de douăzeci de companii aeriene internaționale. Air France-KLM acordă o mare importanță pentru dezvoltarea durabilă. Dow Jones Sustainability Index, indicele internațional care evalueaza companiile privind performanța lor în acest domeniu a fost clasificată în 2014 de Air France. Acest clasament este rezultatul unei acțiuni colective pentru bunăstarea angajaților săi și a mediului. Sfatul său pentru angajați ce oferă informații importante cu privire la aspectele economice și sociale care îi afectează.

Vacanță cu Air France, mai mult de 230 de destinații din întreaga lume. Pe pagina de start a site-ului Air France, puteți cumpăra un bilet care indică orașul de plecare și destinație. Air France oferă clase: in primul rând, Afaceri, Economie Premium, Economie. Puteți schimba, de asemenea, rezerve, gestionarea pasa de înregistrare și îmbarcare, rezervare hoteluri, mașini și alte servicii turistice. Air France servește cele mai mari orașe franceze: Paris, Lyon, Marsilia, Nantes, Bordeaux, Toulouse Ajaccio, Nisa. Compania oferă, de asemenea, zboruri transcontinentale în mai mult de 120 de țări: Mexic, Peru, Canada, Argentina, Chile, Japonia, Israel, Turcia, Indonezia, Africa de Sud, Egipt, Senegal. Airfrance.fr informează pe orarul de zbor si aeroporturi: pauze comerciale ale măsurilor luate și de securitate la prețuri accesibile, cum să ajungă la parcări aeroport și mult mai multe informații. Ghidul indică toate magazinele din interiorul aeroportului, restaurante, transport și alte facilități de a organiza în mod corespunzător plecarea. Secțiunea "Pregătiți-vă călătoria" oferă informații cu privire la bagajele pe care le poti aduce în cabină și în sală, dimensiunea valizelor, articole interzise în banda de transport și roșu, cum ar fi vize, pașapoarte și transportul de obiecte de valoare în vamă. Veți găsi, de asemenea, serviciile Air France pentru familii, pentru copii, dar si batrini, sau cu handicap.

Vă sugerăm să utilizați un cod de reducere Air France. Puteti vedea lista de oferte de la compania aeriană printr-o listă de promoții pe care le oferim pe aceasta pagina. Când faceți clic pe codul promoțional puteți vizita magazinul și atunci va fi redirecționat către site-ul Airfrance.fr. Acum poti rezerva bilete. Puteți beneficia astfel de tarife preferențiale datorită cupoanelor și codurilor promoționale furnizate de Promocodi.

Copyright © Cupoane-Reducere.ro - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved