Cupoane Reducere Avg Antivirus | Aprilie 2017

Cupoane Reducere Avg Antivirus, Protejați-vă computerul și confidențialitatea datelor dumneavoastră împotriva atacurilor externe, care sunt periculoase pentru protecția informațiilor personale.

Reduceri Avg Antivirus | Ultima actualizare: 23/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Avg Antivirus

Ultimele oferte pentru Avg Antivirus

Coduri de reducere expirate pentru Avg Antivirus

Despre Avg Antivirus


Anti-Virus-Guard(AVG) este o familie de antivirus și software de securitate pe Internet pentru Microsoft Windows, Linux, Mac OS X, și platforme de calcul FreeBSD, dezvoltat de AVG Technologies, o companie cehă listata anterior Grisoft.

AVG este brandul și, de asemenea, primul produs de Grisoft, numit și cunoscut sub numele de "Garda Anti-Virus", lansat în 1992 în Cehoslovacia (curent Republica Cehă). În 1997, primele licențe AVG au fost vândute în Germania și în Regatul Unit. AVG a fost introdus in SUA in 1998.

AVG Free Edition a contribuit la creșterea calității și siguranței in linia de produse AVG, care sunt printre cele mai bune de vânzare-software anti-virus și cunoscut în Romania.

În 2006, pachetul de securitate AVG a avut o creștere considerabilă ce include software anti-spyware. Într-adevăr, AVG Technologies a achiziționat în acea perioadă ewido Networks, un grup celebru care a produs programe anti-spyware. În același an, Microsoft a anunțat că componentele AVG ar fi disponibile direct în sistemul de operare Windows Vista.

AVG Technologies a dobândit Exploit Prevenirea Labs, în decembrie 2007 și a construit LinkScanner firma specializata in navigatie si cautare tehnologii sigure.

În ianuarie 2009, AVG Technologies a achizitionat Sana Security, un dezvoltator de software pentru prevenirea furtului de identitate. Acest software a fost integrat în gama de produse de securitate AVG lansat în martie 2009.

Potrivit AVG Technologies, mai mult de 106 milioane de utilizatori de Internet au o protecție AVG Anti-Virus, inclusiv utilizatori ai Free Edition.

AVG folosește și suplimente aplicații de securitate existente pentru a crea un sistem de antivirus complet, în special in ceea ce privește lumea de spyware, care este întotdeauna în "fierbere", cu introducerea pe piață a mai multor produse periculoase pentru calculatoare.

Reamintim că motto-ul AVG Antivirus este un sistem de securitate complet ce funcționează în mod eficient.

Produsele pe care le puteți cumpăra prin intermediul site-ului nostru sunt AVG Internet Security 2015, Antivirus 2015 AVG, AVG Antivirus Free 2015 AVG PC TuneUp® 2015 AVG familie Safety® și AVG Căutare Secure.

Poti cumpara toate programele din aceasta mare companie de Antivirus cu numeroase cupoane promoționale oferite de site-ul nostru Cupoane-Reducere.ro.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved