Cupoane Reducere Biro.Ro | Aprilie 2017

Cod promotional Biro.Ro, utilizați cupon de discount in acest magazin pentru a cumpara ceasuri de marcă.

Reduceri Biro.Ro | Ultima actualizare: 23/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Biro.Ro

Ultimele oferte pentru Biro.Ro

35% Reducere la Biro.Ro

Reducere 35% la ceasuri Timex la Biro.Ro

Livrare Gratuita la Biro.Ro

Transport gratuit la comenzi mai mari de 350 lei

Cupon -25% la Biro.Ro

biro.ro oferă reducere de 25% la ceasuri de marcă TIMEX

Cod Promotional -10% la Biro.ro

-10% la toate cesurile la Biro.Ro

Coduri de reducere expirate pentru Biro.Ro

Despre Biro.Ro

Biro.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare in principal a ceasurilor dar si a altor produse. Toate aceste produse sunt asezate pe site in categoriile mari de care apartin pentru o mai buna detectare a tipului de produs dorit de catre client.

Aceste categorii sunt Ceasuri, Bijuterii, Calculatoare, Bratari ceas, Curele ceas si Pentru cadouri. Aceste categorii contin la randul lor subcategorii. Categoria Ceasuri contine Ceasuri de mana, Ceasuri pentru copii, Ceasuri de birou, Ceasuri de perete, Ceasuri de buzunar, Ceasuri desteptatoare, Ceasuri fitness outdoor, Accesorii fitness outdoor, Cronometre si Cutii pentru ceasuri iar categoria Curele ceasuri contine subcategoriile Curele piele naturala, Curele piele ecologica, Curele silicon, Curele cauciuc, Curele plastic si Curele nylon.

O alta modalitate de categorisire buna de mentionat este posibilitatea de a cauta produsul specific dorit folosind sectiunea numita Brand-uri. Aici sunt listate toate brandurile produselor prezente pe site precum Adidas, Axcent, Casio, Diesel, Orient, Polar, Q&Q, Seiko, Swatch, Timex si multe altele.

Pe langa seriozitatea si promptitudinea de care acestia dau dovada, cei de la Biro.ro pun la dispozitie clientilor si alte servicii extrem de interesante si benefice pentru clienti. Astfel clientii au garantia ca toate produsele oferite pe site sunt noi si originale, livrarea va fi rapida si sigura prin Fan Courier sau Cargus, livrarea este gratuita la comenzile a caror suma depaseste 350 de lei, plata se poate face in ramburs, cu cardul sau in rate, toate produsele sunt vandute cu factura si garantie, toate acestea fiind asigurate de faptul ca Biro.ro este activ de 8 ani atat pe piata din Romania cat si cea occidentala.

Un alt serviciu demn de mentionat este acela prin care nu este nevoie neaparat ca clientul sa isi creeze un cont pe site, ci poate plasa o comanda imediat. Toate produsele acestora au certificat de garantie in limba romana si sunt livrate cu factura fiscala in orice colt al Romaniei.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved