Primiți ultimele cupoane pentru Books Express!

* indică câmpul necesar

Cod Voucher Books Express

Folosește codurile voucher Books Express Ultima actualizare: 18/11/2017

Ultimele oferte pentru Books Express

-30% Reducere la cărți pentru copii în limba engleză pe Books-Express.ro

Books-Express.ro îți oferă o mulțime de cărți și manuale pentru copii și adulți la cele mai bune prețuri ✓ Cumpără acum cu până la -30% reducere la cărți pentru copii în limba engleză Ladybird ✓ Vezi toate reducerile din categoria Tineri și Copii manuale pe Books-Express.ro!

Reduceri Carti ilustrate Lifestyle pe Books-Express.Ro

Discount 20% la Carti ilustrate Lifestyle: Home Cooking, Gardening, Kids pe Books-Express.Ro

LIVRARE GRATUITA la Books-Express.Ro

Livrare Gratuita la comenzi ce depasesc suma de 300 Lei prin FanCurier sau Cargus la Books-Express.Ro

Coduri de reducere expirate pentru Books Express

Fiecare dintre noi are nevoie din când în când să evadeze într-o lume aparte, plină de farmec, cunoștințe și universuri noi. Fie că doriți să vă dezvoltați profesional sau spiritual, lectura mereu va fi activitatea potrivită pentru creșterea dumneavoastră. Books Express este librăria online ce vă oferă o mulțime de cărți care așteaptă să fie devorate. Pentru cei pasionați de carte, acest site este o adevărată comoară. Pe rafturile virtuale ale librăriei veți găsi cărți de specialitate, medicină, ficțiune, business și multe altele. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți dintr-o gamă largă de cărți în limbă străină precum: engleză, germană, spaniolă, franceză și olandeză pentru cei ce doresc să-și dezvolte abilitățile lingvistice și intelectuale. Astfel, vi se pun la dispoziție o mulțime de cărți care vă vor forma și dezvolta încontinuu personalitatea. Veți avea parte de o platformă personalizată cu rafturi în dependență de categoriile dumneavoastră preferate, noutăți, promoții, recomandări, newsletter, etc. Iar proiectul ”Un capitol în fiecare zi” vă provoacă, punându-vă la dispoziție în fiecare zi câte un capitol din cărți noi și bestsellers. Cărțile din proiect țin de zona profesională și pasiuni și sunt în limba engleză. La fel, magazinul vă aduce orice carte din lume pe care doriți s-o posedați, iar un librar personal vă va ghida în acest sens.

Pe site îți vor surâde o mulțime de reduceri de la 5% până la 40%. Comenzile pot fi efectuate online sau la telefon și pot fi livrate doar pe teritoriul României, nu și în străinătate. După ce ați ales cărțile și cantitatea dorită, puteți alege între două opțiuni de livrare: livrareaexpress și economică în 2 – 3 săptămâni. Livrarea durează între 4 și 14 zile lucrătoare în dependență de editura de la care vin cărțile. Pentru comenzile a căror valoare depășește suma de 300 de lei, transportarea este gratuită. Pentru confortul dumneavoastră, se acceptă orice modalitate de plată: plata la livrare (ramburs), card, transfer bancar (OP), Paypal. Plățile prin card bancar și Paypal sunt procesate de seviciul PayU. Echipa Book Express vă garantează starea perfectă a produselor, acestea fiind ambalate în cutii de carton sau în plicuri cu bule de protecție. De asemenea, cărțile pot fi returnate în 14 zile calendaristice. Pregătiți-vă să descoperiți o lume plină de magie și să trăiți noi experiențe cu mulțimea de cărți oferite de Books Express.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved