Cupoane Reducere Cerceicopii.ro | Aprilie 2017

Cod de Reducere Cercei Copii: cumpara cercei mama - fiica.Cel mai buni cupon de reducere, promotii si oferte pentru clientii noi din toata Romania

Reduceri Cerceicopii.ro | Ultima actualizare: 26/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Cerceicopii.ro

Ultimele oferte pentru Cerceicopii.ro

-27% Reduceri la Cerceicopii.ro

Cupon reducere pentru: cercei Bilute Clasici, Rotunzi cu piatra zirconia alba, Impletituri Clasici, Delfini aur galben cu pietricica, Floricele cu pietricica.

Transport gratuit la Cerceicopii.ro

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile in localitatile din reteaua Fancourier sau prin Posta Romana pentru localitatile care nu sunt centre Fancourier.

Coduri de reducere expirate pentru Cerceicopii.ro

Despre Cerceicopii.ro

Cerceicopii.ro este un magazin online care se ocupa cu punerea in comercializare a cerceilor si seturilor de cercei pentru copii mici. Aici clientii pot gasi trei mari categorii, „Cercei”, „Medalioane” si „Seturi”, categorii care la randul lor contin mai multe subcategorii.

Categoria „Cercei” contine subcategoriile „Flori”, „Diverse”, „Disney”, „Clasici”, „Stelute”, „Animalute”, „Fluturi”, „Perle” si „Tortite” iar categoria „Seturi” contine subcategoriile „Cercei mama-fiica”, „Bratari mama-fiica” si „Cercei si medalion”. Pe langa aceste moduri de sortare ale produselor, site-ul dispune si de alte metode prin care clientii isi pot gasi produsul preferat. Clientul poate sorta dupa pret sau poate folosi sistemul de tag-uri din stanga paginii.

Datorita serviciilor oferite dar si promptitudinii si profesionalismului de care acestia dau dovada, magazinul online Cerceicopii.ro a ajunssa fie cunoscut la nivel national, chiar fiind recomandat de majoritatea clientilor multumiti, lucru clar vizibil in sectiunea „Marturiile clientilor” din cadrul site-ului. Un alt aspect demn de luat in considerare este referitor la produsele prezente pe site.

Toate produsele de pe site care sunt din aur sau argint sunt insotite de certificate de garantie, acesta fiind de 30 de zile de la achizitionare in ceea ce priveste defectele de fabricatie ale produsului.

De asemenea site-ul dispune de un numar mare de modalitati de plata, acestea fiind Plata in sistem ramburs, Transferul bancar sau plata online cu ajutorul cardului de debit sau de credit. Nu in ultimul rand, livrarea se poate face prin Fan Courier, aceasta durand maxim 3 zile de la confirmarea comenzii, iar livrarea este gratuita in localitatile apropiate de un sediu Fan Courier.

Clientii se pot abona newsletter-ului Cerceicopii.ro pentru a fi la curent cu noile oferte si reduceri sau noile produse aparute pe site. De asemenea clientii pot intra in legatura cu angajatii Cerceicopii.ro, daca exista o anumita intrebare sau nelamurire, prin diverse metode precum numarul acestora de telefon sau contactandu-i prin email.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved