Cupoane Reducere CitGrup.Ro | Aprilie 2017

Cod Promotional CitGrup.Ro, cupoane reducere pentru a cumpara Calculatoare Refurbished, Second Hand si Laptop Refurbished.

Reduceri CitGrup.Ro | Ultima actualizare: 23/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru CitGrup.Ro

Ultimele oferte pentru CitGrup.Ro

-50% Reducere la calculatoare pe CitGrup.ro

CitGrup iti ofera reduceri de pana la -50% la calculatoare, laptopuri, montoare, imprimante, servicer, tablete ✓ Profita si comanda acum cele mai bune produse de pe CitGrup.ro

Red Weekend pe CitGrup.Ro

RED WEEKEND! Reduceri de pina la -17% - 50% la absolut toate produsele de pe CitGrup.Ro ✓ In plus beneficiezi de Transport Gratuit la peste 100000 de produse pe stoc

Reduceri la CitGrup.Ro

Reduceri de pana la 58% la telefoane iPhone si tablete iPad

5 ani garantie la CitGrup.Ro

3 ani standard + 2 ani gratuit daca ai cont

Transport gratuit la CitGrup.Ro

CitGrup.Ro iti ofera transport gratuit la produse pentru toate comenzile de minim 200 lei.

Coduri de reducere expirate pentru CitGrup.Ro

Despre CitGrup.Ro

Citgrup.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare a produselor IT refurbished, mult mai ieftine decat in alte magazine cu acest specific. Acestia reduc cheltuielile IT cu pana la 40% oferind echipamente de calitate din gama business si servicii rapide.Toate produsele oferite de acestia sunt puse pe site in categorii specifice pentru a putea fi cat mai repede localizate de posibili clienti. Aceste categorii sunt Laptop, Calculatoare, Tablete Telefoane, Workstation, Servere, Monitoare, UPS, Imprimante, Sisteme POS, Retelistica, Licenta Software, Componente, Accesorii, Garantie si Mobilier birou.

Fiecare produs dispune de propria sa pagina personalizata unde se poate gasi o galerie cu poze ale produsului pentru ca clientul sa isi poate face o idee privind caracteristicile fizice ale produsului, detalii precum pretul, perioada de garantie, disponibilitate, cadouri sau pachete in care poate fi comandat produsul respectiv, sectiunea de detalii extrem de bine pusa la punct pentru ca clientul sa stie exact ce va achizitiona, precum si sectiunea unde clientii care au cumparat deja produsul isi pot spune opinia sau sectiunea unde vizitatorul paginii produsului respectiv poate recomanda unui prieten produsul.

Clientii fideli ai magazinului online Citgrup.ro dispun atat de profesionalism si rapiditate dar si de o serie de servicii bine puse la punct. Odata ce un client plaseaza prima comanda, acestuia i se aloca un consultant personal care ii va sta la dispozitie clientului, 3 ani garantie la produsele refurbished, perioada de garantie care se poate extinde cu un an odata cu creearea unui cont pe site-ul Citgrup.ro, livrare rapida cu expediere in aceeasi zi si nu in ultimul rand, clientii dispun de peste 100.000 de produse din stoc din care pot alege, in prezent Cit grup detinand cel mai mare magazin IT din Romania cu o suprafata de peste 422 de metri patrati, suprafata care ajunge la 2500 de metri patrati impreuna cu depozitul.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved