Deichmann


Magazine Populare în România:


Rating Deichmann

Average Rating: 4 / 1

Cod Voucher Deichmann

Deichmann Reduceri Ultima actualizare: 24/10/2018

Vouchere expirate pentru Deichmann

20%

VOUCHER

Cupon Deichmann: 20% Reducere la genți și încălțăminte

TermeniCondiții
Valoare: 20%
Data Expirarii: Cod Cupon a Expirat.

Despre magazinul online Deichmann

Deichmann oferă clienților săi o gamă variată de modele de încălțăminte pentru orice look și pentru orice ocazie. Modelele aparțin mărcilor cunoscute și sunt comercializate la cele mai convenabile prețuri. Descoperă noua colecție de încălțăminte pentru dame și bărbați de la branduri de top din lume! Comandă online piese de sezon 100% originale.

Creare și autentificare cont

Aveţi posibilitatea să vă înregistraţi oricând în magazinul online Deichmann. Puteţi face acest lucru în timpul adăugării produselor în coș, sub secţiunea „Contul meu” sau în partea dreapta de sus a paginii web.

După ce aţi adăugat produse în coşul de cumpărături şi doriţi să urmați plata, vi se va cere în mod automat să vă logați pentru siguranța dvs.. Aveţi posibilitatea de a vă autentifica și în partea dreapta mai sus al magazinului sub secţiunea „Contul meu”.

Modalitatea de achitare

Poți alege să plătești produsele prin mai multe metode: cu cardul de debit/credit sau în numerar la livrare, în deplină siguranță. Deasemenea ai posibilitatea de a achita produsele și în rate utilizând cardul tău Avantaj.

Livrare propduse

Livrarea produselor se face în termen de 2 zile lucrătoare, de la predarea coletelor către serviciul de curierat şi este gratuită, indiferent de valoarea comenzii. Produsele se pot returna gratuit în orice magazin Deichmann din ţară sau prin curier rapid. De asemenea, aveți opțiunea de a schimba produsele.

Garanția produselor

Produsele comercializate prin intermediul Deichmann beneficiază de garanția legală de conformitate. Produsele sunt noi, în ambalajele originale de la producător.

Copyright © Cupoane-Reducere.ro - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved