Primiți ultimele cupoane pentru Dinoland!

* indică câmpul necesar

Cod cupon de reducere Dinoland

Folosește codurile voucher Dinoland Ultima actualizare: 24/11/2017

Ultimele oferte pentru Dinoland

Transport gratuit la Dinoland.Ro pentru orice comanda

Nu trebuie să introduceți un cod promoțional: acest cupon este valabil pentru orice comanda de minim 150 lei.

Coduri de reducere expirate pentru Dinoland

DinoLand.ro este un magazin online romanesc care se ocupa cu punerea in comercializare a produselor pentru copii. DinoLand.ro isi propune sa satisfaca oxigentele copiilor si totodata a parintilor cu jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea acestora si imaginatiei acestora de la cea mai frageda varsta.

Produsele prezentate pe site-ul DinoLand.ro acopera o gama vasta de jucarii precum plusuri, machete, papusi, jucarii creative, jucarii pentru bebe, jucarii electronice, puzzle, topogane, accesorii si altele. Toate aceste produse sunt aranjate pe site in propriile lor categorii, categorii precum „Produse in Reclama”, „Jucarii de Exterior”, „Oferte Speciale”, „Jucarii Fetite”, „Jucarii Baieti”, „Jocuri”, „Seturi de Constructii”, „Machete si Accesorii”, „Laptopuri de Jucarie”, „Jucarii cu Telecomanda”, „Camera Copilului”, „Jucarii de Plus”, „Accesorii Bebelusi”, „Gradinita si Scoala” si „Baterii si Acumulatori”. De asemenea brandurile internationale prezente pe DinoLand.ro sunt Hasbro, Lego, National Geographic, Disney, Crayola, D-Toys, Egmont, Epee, Lamonza, Mattel, Nenuco si multe altele.

Atat datorita profesionalismului si promptitudinii de care dau dovada cat si a serviciilor si ofertelor puse la dispozitie clientilor, DinoLand.ro a ajuns extrem de cunoscut in randul clientilor online. Astfel de servicii includ posibilitatea de a comunica online in timp real cu unul din angajatii DinoLand daca clientul are o intrebare, linia telefonica deschisa de luni pana vineri intre orele 9 si 17, dar si transportul gratuit atunci cand comanda este de peste 150 de lei.

Un alt serviciu demn de mentionat pus la dispozitie de DinoLand.ro este abonarea la newsletter-ul site-ului. Astfel clientul poate primi notificari cu privire la noile oferte sau noile produse aparute pe site. Avand sediul central in Cluj-Napoca, acestia stau la dispozitia clientilor pentru a le asigura un serviciu prompt si de cea mai buna calitate. In plus, pe langa sediul central din Cluj-Napoca, DinoLand este prezent si in alte judete din Romania precum Arad, Targu Mures, Baia Mare, Sibiu si Suceava.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved