Cupoane Reducere Extra Simplu | Aprilie 2017

Cod Promo Extra Simplu ✓ Cupoane reducere și promoții pentru nevoi financiare mici și urgente pentru o perioada scurtă de timp

Reduceri Extra Simplu | Ultima actualizare: 23/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Extra Simplu

Ultimele oferte pentru Extra Simplu

Aplică in 3 pași simpli!

Poți împrumuta sume cuprinse între 200 și 2.000 lei! Aplică simplu, sigur și rapid și ai banii direct în cont.

Câștigă cu Efi!

Intră în joc și strânge reduceri! Efi te invită într-o aventură distractivă și relaxantă! Câștigă vouchere și utilizează-le pe site!

Coduri de reducere expirate pentru Extra Simplu

Despre Extra Simplu

Atunci când ești în pană de bani și mai ales dacă ai nevoie urgentă de o sumă nu foarte mare, lucrurile se complică...cui să-i ceri, căci toată lumea are nevoie și fiecare și le știe pe ale lui. Noroc că veți găsi pe internet o platformă ușor de folosit numită “Extra Simplu”, care vă oferă posibilitatea de a primi direct în contul personal rapid și sigur o sumă cuprinsă între 200 și 2.000 lei în fucție de nevoile voastre. Cât despre acte și alergătură, trebuie să uitați de data aceasta, deoarece totul este mai mult decât simplu, folosindu-vă doar de o copie după cartea de identitate și extrasul de cont. De consultanță nici nu aveți nevoie pentru că pe site găsiți un sistem de autocalculare a împrumutului pe care doriți să-l luați, aflând astfel în funcție de sumă și de perioada de rambursare, suma totală ce trebuie restituită în perioada aleasă de voi. Dar dacă totuși nu vă descurcați sau doriți o siguranță mai mare, puteți apela la operatorii site-ului prin intermediul telefonului sau email-ului și cu siguranță nu veți mai avea nici un dubiu. Rambursarea creditului se poate face în trei feluri astfel: automat, la data scadentă pe site via MobilPay; plata cu cardul, direct pe site după logarea în contul de client; sau prin transfer bancar. În condiții de criză când considerați că nu reușiți să achitați la timp rata lunară, important e să anunțați și se va găsi o soluție pentru o satisfacție mutuală, iar dacă nu anunțați atunci se va aplica o dobândă penalizatoare sau în cazuri extreme se poate ajunge la luarea de măsuri legale.

Așadar trei pași simpli vă despart de suma dorită, prin completarea pe site a unui formular în care solicitați împrumutul. Regula de bază este să aveți vârsta cuprinsă între 18 și 75 de ani și creditul vă este aprobat pentru o perioada de rambursare de maxim 30-45 de zile. Îl puteți de asemenea rambursa integral și înainte de data scadentă finală, fără a plăti alte comisioane suplimentare. Și ca vizita voastră prin platforma de creditare virtuală să fie cât mai plăcută și de ce nu plină de beneficii, vi se mai pune la dispoziție un joc cu ajutorul căruia vă delectați în momentele de stres sau plictiseală și prin care aveți posibilitatea de a câștiga vouchere pe care le puteți folosi pe extrasimplu.ro. Credit Extra Simplu prin extra simpli pași cu extra transparență și mai ales cu un rezultat de satisfacție extraordinară!


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved