Cupoane Reducere Floria.Ro | Aprilie 2017

Voucher Cadou Floria.Ro, cupoane reducere pentru achizitionarea florilor pentru nunta, cadouri romantice, aniversari, sarbatoarea Sf. Valentin, de ziua mamei.

Reduceri Floria.Ro | Ultima actualizare: 24/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Floria.Ro

Ultimele oferte pentru Floria.Ro

Primeste felicitare cadou la orice comanda.

Pentru orice comanda facuta primiti cadou felicitare.

Daca cumperi la Floria.ro salvezi natura!

Floria.Ro doneaza 1% din valoarea buchetelor catre WWF Romania

Livrare gratuit la orice comanda

Transport gratuit in peste 50 localitati din toata Romania

Coduri de reducere expirate pentru Floria.Ro

20% Discount la orice buchet sau aranjament floral! | Cod Voucher: 20SFGHEORGHE

10% Reducere la orice comandă de flori | Cod Voucher: DA7AP5E4

Cod de 10% reducere la buchetele de pe site | Cod Voucher: 8T17PFKP
Despre Floria.Ro

Floria.ro este cea mai mare florarie online din Romania care este intr-o continua extindere cautand colaboratori in toate orasele din tara. In acest moment Floria.ro are parteneri din peste 140 de orase din Romania. De asemenea livrarea comenzilor este gratuita in peste 75 de orase. Acestea nu sunt singurele avantaje pe care le ofera clientilor sai.

Floria.ro dispune de numeroase modalitati de plata precum cardul de debit/credit/Paypal, prin SMS, ordin de plata sau ridicare numerar. Florile sunt de o calitate superioara datorita colaborarii cu cei mai mari importatori nationali si internationali. Acoperirea nationala face ca livrarea se realizeze in maxim doua ore de la plasarea comenzii.

Alte aspecte de luat in considerare sunt serviciile prin care felicitari cu mesaje personalizate pot fi trimise cu buchetele, inainte de livrare se poate primi prin email o poza cu buchetul care va fi livrat, iar gama de buchete din care se poate alege este destul de curpinzatoare, in acelasi timp beneficiind de buchete si aranjamente florale unice si deosebite. Un alt serviciu care merita mentionat este asigurarea anonimatului, in acest mod putand impresiona placut pe oricine. Mai mult, pe langa buchetele disponibile, pe Floria.ro exista si alte tipuri de produse care pot fi comandate precum ursuleti de plus, vaze, sampanii, cutii cu bomboane si torturi.

Datorita tuturor serviciilor oferite clientilor si politicii lor de a pune clientii pe primul loc, in anii 2010, 2013 si 2014 au fost premiati cu titlul de Floraria Online a Anului in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce.

Pe langa toate acestea, WWF-Romania si Floria.ro au pornit in 2014 un parteneriat prin care pentru fiecare comanda efectuata, Floria va dona WWF-Romania cate 1% din valoarea buchetelor cumparate, astfel contribuind in protejarea naturii salbatice din Romania. Tot in cadrul acestui proiect, clientilor li se ofera posibilitatea de a contribui direct prin achizitionarea ursuletului de plus WWF impreuna cu buchetul de flori, astfel intreaga suma fiind donata pentru protejarea habitatului ursilor bruni din Romania.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved