Primiți ultimele cupoane pentru Floridelux.Ro!

* indică câmpul necesar

Coduri de Discount Floridelux

Folosește codurile voucher Floridelux.Ro Ultima actualizare: 20/11/2017

Ultimele oferte pentru Floridelux.Ro

Pachete nuntă cu Discount de -15% la Floridelux!

Comandă online cele mai frumoase flori de nuntă cu un Discount special de -15%! Descoperă oferta și comandă lumânări de nuntă, buchete de mireasă, buchete de nașă, corsaje, coronițe de nuntă, aranjamente mese invitati, la cele mai bune prețuri!

Comanda Flori la telefon cu Floridelux.Ro

Comanda flori la Floridelux.Ro: serviciu activ in Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad si Iasi.

Transport gratuit la Floridelux.Ro

Transport gratuit la flori, cadouri, buchete si aranjamente florale oriunde in tara si in lume.

Coduri de reducere expirate pentru Floridelux.Ro

DESPRE FLORIDELUX.RO

FlorideLux.ro este un magazin online care se ocupa cu vanzarea florilor, aranjamentelor florale si a cadourilor deosebite pentru orice eveniment din viata clientilor sai. De asemenea acestia comercializeaza si coroane funerare, brazi de craciun si cosuri cadou.

Floraria online FlorideLux.ro livreaza flori oriunde in Romania si in lume inca din anul 2013, iar din anul 2013 acestia dispun si de florarii in cinci orase ale tarii, Bucuresti, Brasov, Cluj, Arad si Iasi.

Floraria online FlorideLux.ro ofera o imbinare excelenta intre comenzi online de flori si vizita in magazinele acestora, astfel angajatii pot fi alaturi de clienti in orice moment, oriunde ar fi.

Fiercare din buchetele oferite clientilor este unic, fiecare aranjament floral este atipic. Datorita serviciilor oferite dar si datorita profesionalismului si promptitudinii de care dau dovada, FlorideLux.ro a devenit alegerea numarul 1 cand vine vorba de florarii online din Bucuresti, iar ulterior alegera numarul 1 in Brasov, acestia urmand sa cucereasca pietele foarte dinamice din Cluj, Arad si Iasi, precum si alte orase alte tarii.

FlorideLux.ro ofera clientilor sai o multitudine de servicii care mai de care interesante. Se pot comanda flori pentru nunta sau orice alt eveniment. Astfel FlorideLux.ro poate oferi clientilor o gama variata de produse, de la buchetul de mireasa pana la amenajarea completa a salii pentru nunta. Unele din cele mai frumoase buchete de mireasa, buchete de nasa, aranjamente florale pentru masa de nunta, lumanari de nunta si multe altele.

Alte servicii oferite clientilor fideli constau in livrarea gratuita in orice loc din tara, fotografie martor pe email plus o felicitare cadou pentru orice comanda.

Acestia au devenit cunoscuti datorita multor alte motive, pe langa cele mentionate mai sus. FlorideLux.ro are numeroase puncte forte in business precum 11 ani de experienta obtinuta prin studio, munca, dedicare si perseverenta, acestia sunt membru fondator ai Asociatiei Interprofesionale a Floristilor si Floricultorilor din Romania precum si castigatorii a multiplelor premii in business precum „Cel mai promitator business si CEO al anului” sau „Best business Strategy”.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved