Cupoane Reducere FunGift.Ro | Aprilie 2017

Cupon de Reducere FunGift.Ro, coduri discount pentru a cumpara cadouri pentru barbati, femei cat si pentru copii: cumpara acum în cel mai mare magazin de cadouri din România.

Reduceri FunGift.Ro | Ultima actualizare: 23/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru FunGift.Ro

Ultimele oferte pentru FunGift.Ro

Reduceri si Oferte Speciale pe FunGift.Ro

Descopera cadourile preferate cu oferta zilei la FunGift.ro! Pentru fiecare comanda facuta FunGift te surprinde cu cadouri speciale si reduceri la toate produsele

Transport Gratuit la FunGift.Ro

Comanda cadouri de peste 50 RON si ai LIVRARE GRATUITA in aria de acoperire a curierului

Coduri de reducere expirate pentru FunGift.Ro

Despre FunGift.Ro

Cupon de Reducere Fungift.Ro. FunGift.ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea unei game largi de produse care pot fi facute cadou altor persoane. Avand peste 50000 de comenzi inregistrate, FunGift.ro este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania. Acest magazin online a fost dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online.

Toate produsele oferite spre vanzare pe acest magazin online sunt puse in categoriile specifice, categorii precum „Cadouri de Paste”, „Cadouri de iarna”, „Nou – Moda pentru barbati”, „Nou – Moda pentru femei”, „Cadouri pentru copii”, „Cadouri pentru casa”, „Cadouri pentru birou”, „Tricouri”, „Bijuterii fun” si altele. FunGift.ro dispune de numeroase modalitati de plata precum Plata la livrare, Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, etc.) sau Plata cu puncte cadou.

Un serviciu demn de mentionat este acela prin care orice client se poate inscrie la newsletter-ul FunGift. Facand acest lucru clientul respectiv poate primi un cupon cadou de 5% reducere pentru viitoarea comanda, va fi la curent cu viitoarele noutati si promotii si in acelasi timp va putea participa la concursurile care for avea loc in viitor. Un alt serviciu extrem de benefic pus la dispozitie de catre FunGift.ro este legat de transportul comenzilor. Taxele de transport sunt foarte mici iar daca comanda depaseste suma de 50 de lei, comanda va fi livrata gratuit.

De asemenea termenul de livrare este foarte mic, livrarea efectuandu-se prin FanCourier in 1-2 zile lucratoare direct la adresa clientului. Localitatile care sunt cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid sunt numeroase precum Bucuresti, Ploiesti, Braila, Oradea, Sinaia, Snagov, si multe altele.

Datorita serviciilor de inalta calitate oferite dar si datorita profesionalismului si promptitudinii de care au dat dovada, FunGift.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitala Internetics in 2005, 2007 si 2008, in 2007 este ales Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania si in 2008 castiga la Internetics „Best of Show”.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved