Cupoane Reducere GrillMarket.Ro | Aprilie 2017

Cod Promotional GrillMarket.Ro ✓ Cupoane de reducere la produse pentru bucatarie, gratare, accesorii gratare, incalzitoare terasa, boxe exterior ✓ Oferte Promotionale si Livare Gratuita

Reduceri GrillMarket.Ro | Ultima actualizare: 29/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru GrillMarket.Ro

Ultimele oferte pentru GrillMarket.Ro

Transport Gratuit pe GrillMarket.Ro

Achizitioneaza produse cu o valoare ce depasesc 300 Lei si beneficiezi de Transport Gratuit

Oferte Promotionale pe GrillMarket.Ro

Acuma ai 4 rate fara dobanda + Gratare pe carbuni de le 99 Lei

Coduri de reducere expirate pentru GrillMarket.Ro

Despre GrillMarket.Ro

Ce poate fi mai relaxant și sănătos decât servirea unui grătar în aer liber, curat, la o pădure sau iarbă verde alături de prieteni, familie sau persoane dragi? Grillmarket.ro este magazinul virtual unde găsiți toate cele necesare pentru a realiza acest vis frumos preferat de toată lumea, mai ales de cei care locuiesc în marile orașe, aglomerate și poluate și care vor să scape de rutina și stresul cotidian. Însă un interes deosebit pentru produsele oferite de Grill Market îl manifestă mai ales cei care locuiesc la casă deoarece aici găsesc tot felul de grătare (grilluri pe gaz, grătare pe cărbuni, grătare portabile, afumători) cât și accesorii pentru acestea, mobilier de grădină, încălzitoare pentru terase, articole pentru bucătărie și servire (vase și ustensile pentru gătit, accesorii servire și bar, textile bucătărie). Iar dacă sunteți mai petrecăreți din fire și vă place muzica care să se audă cât mai tare, atunci în acest magazin online găsiți și boxe de exterior cu care garantat veți înnebuni vecinii.

Faceți-vă weekend-urile mai frumoase sărbătorind orice ocazie la un grătar în grădina nou amenajată cu produse de la Grill Market, care vă garantează siguranță și durabilitate la prețuri accesibile, iar comanda efectuată vă va fi trimisă în termen de 3-7 zile de la confirmarea ei prin firma de curierat DPD până la ușa casei voastre. Pentru acest serviciu de transport prin curierat veți plăti o taxă unică de 10 lei indiferent de volumul sau greutatea coletului și nu în ultimul rând, indiferent de orașul de destinație pe teritoriul României. Pentru orice întrebări sau informații suplimentare nu ezitați să contactați operatorii site-ului prin intermediul telefonului (orele 09-19 de luni până vineri) sau al email-ului și în acest mod veți fi mai siguri pe alegerea și deci comanda voastră. Modalitățile de plată pot fi de mai multe feluri pe lângă plata ramburs la curier în momentul livrării coletului și anume: online cu card bancar Visa sau Mastercard, plata online în rate fără dobândă și prin ordin de plată. Confortul și buna voastră dispoziție rămân în sarcina Grill Market care va face tot posibilul să vă creeze un trai mai bun, mai comod, mai lejer prin produsele pe care le comercializează.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved