Primiți ultimele cupoane pentru Karte.Ro!

* indică câmpul necesar

Cupon de Reducere Karte.Ro

Folosește codurile voucher Karte.Ro Ultima actualizare: 24/11/2017

Ultimele oferte pentru Karte.Ro

Livrare Gratuita pe Karte.Ro

Achizitioneaza carti si literatura artistica din cei mai renumiti scriitori si beneficiezi de Transport Gratuit la comenzi mai mari de 98 Lei

Oferte Speciale pe Karte.Ro

Reduceri de pina la -20% la literatura artistica, istorie, carti de educare a bebelusului

Coduri de reducere expirate pentru Karte.Ro

Karte.ro apartine de Tomal Online SRL, societate in totalitate romaneasca si se ocupa in cea mai mare parte de distributia de carti in aceasta bransa a comertului online. Acest magazin virtual de carti, va ofera o gama foarte larga de titluri din domenii variate ca de exemplu : arta, ghiduri, enciclopedii, dictionare, autoeducare, beletristica, afaceri, IT, comunicare, critica literara si eseistica, filozofie, istorie, medicina, sanatate, mister, politica, drept, psihologie, religie, science-fiction, sociologie, pedagogie, stiinta, tehnica, memorii, jurnale, biografii ; dar si carti pentru copii, manuale scolare si auxiliare, culegeri, teste, exercitii. Veti mai gasi aici si carti in limba engleza, la fel ca si cele in limba romana, intr-o diversitate foarte mare, din domenii la fel de multe.

Exista si posibilitatea sa nu gasiti ceea ce cautati sau sa nu aveti buget disponibil pentru dorintele sau necesitatile voastre, asa ca acest magazin online va ofera si o sectiune de anticariat, unde, daca aruncati o privire, veti descoperi o multitudine de domenii cu carti a caror disponibilitate si pret vi se va comunica prompt prin intermediul email-ului la solicitarea voastra. Daca sunteti pasionati de vizionare, mai mult decat de lectura, atunci Karte.ro are pentru voi si copii vostrii nenumarate DVD-uri si audiobook-uri. Desigur exista si o categorie cu cele mai vandute produse, una cu recomandari in cazul in care vreti sa fiti convinsi ca ati facut alegerea cea mai buna, si inca una cu oferte speciale pentru bugete scazute sau pentru a profita de achizitia a cat mai multor carti.

La fiecare produs in parte veti gasi intervalul disponibil de livrare, apoi dupa confirmarea comenzii livrarea prin Posta Romana, in Bucuresti si in tara, va fi efectuata in 2-3 zile lucratoare contra unui cost de 7,9 lei si gratuit la comenzi ce depasesc valoarea de 68 lei ; prin curier, in Bucuresti, in intervalul 24-48 ore cu un cost al transportului de 4,9 lei si livrare gratuita la 2 carti comandate ; prin curier, in alte localitati, in reteaua UrgentCargus, in intervalul 24-48 ore cu un cost al transportului de 9,9 lei si gratuit la comenzi ce depasesc valoarea de 98 lei. In cazul returnarii produselor, acest lucru se va putea face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii, iar rambursarea banilor se va efectua in cel mult 14 zile lucratoare de la retur.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved