Cupoane Reducere Panda Antivirus | Aprilie 2017

Panda Antivirus este un produs de calitate, ce oferă protecție  computerului dvs. Programul este foarte ușor de instalat și de gestionat.

Reduceri Panda Antivirus | Ultima actualizare: 29/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Panda Antivirus

Ultimele oferte pentru Panda Antivirus

Coduri de reducere expirate pentru Panda Antivirus

50% reducere la Panda Antivirus Internet Security 2015 | Cod Voucher: 502520STDOFFER

Cupon -25% Panda Antivirus 2015. | Cod Voucher: 403025STDOFFER
Despre Panda Antivirus


Panda Antivirus Internet Security 2015 oferă protecție împotriva tuturor tipurilor de amenințări, cum ar fi spyware, phishing încercări, rootkit-uri și troieni bancare. Protecția se realizează în timp real și sunt oferite, de asemenea, un nou filtru web pentru siguranța navigației.

Software-ul protejeaza atat de viruși cunoscuți cit si posibile infecții prin USB flash drive. Este într-adevăr foarte ușor să ciugulească un virus prin introducerea unui stick USB și cu Panda Antivirus Pro 2015 nu va trebui să aibă nici o teamă. De asemenea, programul are grijă de a proteja informațiile dumneavoastră personale pentru a preveni furtul de identitate atunci când vizitați site-uri potențial periculoase. În acest fel puteți evita orice tentativă de fraudă.

Panda Security Antivirus, este unul dintre furnizorii de software de securitate de calculator cel mai bine cunoscut în lume.  Analistii din industrie au lăudat inovațiile sale tehnologice. Din 1990, când a fost lansat in Bilbao, Spania, Panda Security a obținut o acoperire globală. Există ramuri Panda în Austria, Belgia, Franța, Finlanda, Germania, Japonia, Olanda, Spania, Suedia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Panda Antivirus Software doar instalat pe calculatorul dumneavoastră are de partea sa marele avantaj de a avea propria scuta pentru a preveni malware modifică fișierele sau intrări în registru Windows și hackerii nu vor fi niciodată în stare să atace ferestrele de fișiere ce va trebui să rescrie toate codurie, ceea ce a scară largă IMPROBABIL!

Interfața curat de Panda descoperă în mod clar dacă firewall-ul este activ sau nu. Panda distinge între amenințărilor cunoscute și necunoscute și vă permite să controlați ceea ce ar trebui făcut în prezența aceeași. Împotriva amenințărilor cunoscute, căutarea se face pe navigand pe internet, instant messenger, pe e-mail și fișiere. Puteți alege oricare dintre acestea sau nici unul. În plus, puteți alege tipurile de amenințări pe care doriți să detectati: dialect, bancuri, hacking instrumente, phishing, spyware și viruși.

O caracteristică foarte importantă și utilă este abilitatea de a crea un CD-ROM pentru a fi utilizate în situații de urgență în cazul în care un computer nu poate fi demarat pentru că este atât de contagios. Prevenirea este mai eficientă decât vindecarea cu Dr. Panda Antivirus și dacă vă faceți timp pentru a crea un disc de recuperare înainte de a avea nevoie de ele, puteți recupera  unele situatii altfel foarte neplăcute.
Panda Antivirus este ușor de folosit, dar dacă aveți nevoie de ajutor  faceți referire la manualul utilizatorului furnizat sau găsiti răspunsuri pe site-ul Panda Antivirus.Centrul serviciu online Panda găzduiește un forum utilizator, un sprijin blog și specificațiile Întrebări pentru achiziționarea produsului. Accesul la suport tehnic este disponibil prin e-mail și chiar live chat sau la telefon.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved