Cupoane Reducere Roviniete.Ro | Aprilie 2017

Compara ofertele de asigurari Roviniete.Ro, cupoane reducere si promotii: livrare gratuita rovinieta electronica prin email.

Reduceri Roviniete.Ro | Ultima actualizare: 29/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Roviniete.Ro

Ultimele oferte pentru Roviniete.Ro

Calculatorul de roviniete online laRoviniete.Ro

Cel mai bun pret pentru asigurarea masinii tale: serviciul gratuit 100% din Roviniete.Ro

Asigurari Ieftine la Roviniete.Ro

cele mai mici preturi de asigurare pe Roviniete.Ro:Simplifica-ti drumul!

Coduri de reducere expirate pentru Roviniete.Ro

Despre Roviniete.Ro

DESPRE ROVINIETE.RO

Roviniete.ro este o platforma online care se ocupa cu vanzarea rovinietelor pentru soferii din Romania prin intermediul internetului. SCALA ASSISTANCE SRL a intrat pe piata de proful in anul 2007 aducant in premiera in Romania conceptul de vanzare online a vinietelor.

Compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari retail si corporate si sa preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai.

In acest moment compania detine 21 de puncte autorizare de vanzare a vinietelor si o prezenta multinationala in Romania, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova. Aceasta este singura companie din Romania care emite si distribuie viniete in Romania si Ungaria.

Roviniete.ro ofera roviniete pentru numeroase tipuri de autovehicule precum autoturisme personale si transport marfa (care pot diferi in fundtie de tonaj).

Acest serviciu este oferit clientilor printr-un profesionalism aparte in primul rand pentru ca Roviniete.ro se axeaza pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii. Angajatii raspund rapid cerintelor beneficiarilor, asumandu-si angajamente ferme atunci cand vine vorba de livrarea vinietelor si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite de Roviniete.ro.

Pe langa clientii obisnuiti care cumpara roviniete pentru autoturismele proprii, se numara si firme de renume din domeniul transporturilor dar si din numeroase alte domenii. Acest lucru a fost facut posibil datorita strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Site-ul Roviniete.ro are ca motto „Simplifica-ti drumul!”, motto prin care se poate intelege scopul initial al acestei companii, acela de a simplifica procesele legate de achizitionarea si managementul taxelor de drum. Site-ul dispune de numeroase modalitati de plata precum Transferul bancar, prin cardul de debit sau de credit iar in momentul de fata de lucreaza la implementarea a doua noi modalitati de plata, Qiwi si ZebraPay.

Rovinietele se pot obtine in trei simpli pasi: Se selecteaza produsul dorit, se introduc datele personale si apoi se introduc datele despre cardul de credit sau cardul de debit si rovinieta este trimisa pe adresa dumneavoastra de email in format PDF.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved