Salamandershop.ro


Magazine Populare în România:


Rating Salamandershop.ro

Average Rating: 4.5 / 2

Cod Voucher Salamandershop.ro

Salamandershop.ro Reduceri Ultima actualizare: 24/10/2018

Vouchere expirate pentru Salamandershop.ro

25%

VOUCHER

25% Reducere la toate modelele

TermeniCondiții
Valoare: 25%
Data Expirarii: Cod Cupon a Expirat.

Despre Salamander

În magazinele Salamander poți beneficia de un sortiment divers la modelele de încălțăminte și genți pentru femei și încălțăminte pentru bărbați. Noi propunem clienților noștri, cel mai bun raport calitate-preț și o serie de servicii excepționale, care contribuie direct la decizia de cumpărare.

Înregistrare

Acum este foarte simplu să cumperi online produsele Salamander dorite! Tot ce trebuie să faci, este doar să urmezi câțiva pași simpli și ușor de parcurs.

Înainte de a începe shopping-ul online, aveți la alegere 2 opțiuni: Înregistrarea pe site ca membru, Comandarea produselor fără înregistrare.

Adăugați produsele îndrăgite în coșul de cumpărături, și rămâne să finalizați comanda cu metoda de plată și condițiile de livrare.

Metoda de plată

Salamander îți oferă o experiență placută și simplă de a achiziționa produsul, chiar și în momentul în care trebuie să achiți. Magazinul online acceptă orice modalitate de plată: card de credit, achitare în rate, achitare în numerar sau ordin de plată.

Termeni de livrare

Pentru produsele cu o valoare de peste 200 RON, livrarea este gratuită. Pentru toate produsele procurate, Salamander oferă garanție de 30 zile.

Returnarea produselor

În cazul în care dorești să returnezi comanda, este nevoie să mergi într-unul din magazinele Salamander cu produsul și factura pe care ai primit-o în colet în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, cu prezentarea produsului în aceeași stare când a fost primit. Produsul poate fi de asemenea schimbat cu altul. În cazul în care intenționați să schimbați produsul , este necesar să informați preventiv despre aceasta prin email.

Copyright © Cupoane-Reducere.ro - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved