Cupoane Reducere Secundar.Ro | Aprilie 2017

Voucher Secundar.Ro, cupon de reducere pentru a cumpara ceasuri, bijuterii, parfumuri, ochelari de soare fabricat din cele mai bune branduri internaționale.

Reduceri Secundar.Ro | Ultima actualizare: 26/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Secundar.Ro

Ultimele oferte pentru Secundar.Ro

Parfumuri la Promotie pe Secundar.Ro

Cu Secundar.ro vei descoperi noile reduceri cu pina la -5% la Parfumuri de renumite marci Guess, Nina Ricci, Hugo Boss, Jean Paul Gaultier, Jimmy Choo ✓ Profita de reducerea de -5% si achizitioneaza produse din toate colectiile de pe Secundar.ro

Transport gratuit la Secundar.Ro

Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 300 LEI

Coduri de reducere expirate pentru Secundar.Ro

Despre Secundar.Ro

Vouchere la Secundar.Ro

Secundar este un magazin de ceasuri, care impresioneaza prin modelele deosebite. Daca iti doresti un ceas de calitate, este locul unde il poti gasi si unde iti poti completa intreaga personalitate. Ceasul este unul dintre accesoriile extrem de importante din dotarea unui om, asadar, este bine sa te asiguri ca acesta impresioneaza si te reprezinta.

Cum arata magazinul?

Minimalist si placut, Secundar isi focuseaza atentia pe 3 culori: negru, verde si alb. Structura sa este una placuta, cu partea superioara in care gasesti o multime de informatii de interes si cu partea inferioara care prezinta o serie de ceasuri, de unde iti poti alege.

Care este relatia cu clientii?

Secundar este focusat spre clienti iar acest lucru se vede din faptul ca este prezent in toate retelele de socializare importante, incepand cu facebook si terminand cu Google plus si twitter. Pe Facebook, numarul de fani este de aproape 20 000 , ceea ce inseamna incredere din partea clientilor.
Increderea poate sa fie descoperita si in testimonialele de pe site, in care toti cei care au cumparat un ceas de pe secundar au fost incantati de ceea ce au primit acasa.

Cu ce iese in evidenta Secundar? Nu am putea spune ca iese, neaparat in evident,insa in orice caz, este conturat de urmatoarele lucruri:

  •  Are o diversitate mare de produse. Sunt sute de ceasuri pe acest site, care mai de care mai interesante. Partea cu adevarat frumoasa este ca toate ceasurile sunt de calitate si sunt produse de firme cu experienta in domeniu.
  • Produsele sunt 100% originale. Este un punct important, deoarece un ceas original te poate tine toata viata.
  • Toate produsele au garantia de 2 ani. Garantia oferita fiecarui produs in parte este deosebit de generoasa, aceasta ajungand la 2 ani.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved