Primiți ultimele cupoane pentru Wizz Air!

* indică câmpul necesar

Cupoane Reducere Wizz Air

Folosește codurile voucher Wizz Air Ultima actualizare: 20/11/2017

Ultimele oferte pentru Wizz Air

Zboruri ieftine in toata Europa cu Wizz Air

Bilete cu preț redus pentru toată Europa: Germania, Bulgaria, Spania, Moldova, Franta, Polonia, Ungaria si Anglia.

Zboruri ieftine București Roma

cele mai bune bilete directia Italia cu Wizz Air: rezerva acum prin intermediul Vola.Ro!

Rezervări de bilete Wizz Air pe Vola.Ro

Rezervați direct biletele de la Wizz Air pe Vola.Ro și economisiti bani cu oferte promotionale ce sint nelipsite.

Coduri de reducere expirate pentru Wizz Air

Cod Voucher Wizz Air

Cupon de Reducere la Wizz Air - 50€

Cupon de reducere a expirat. VALENTINE50 Arată codul voucherului

Wizz Air Hungary Airlines Ltd., este  de asemenea, cunoscuta si  în Ungaria, ca companie aeriena Wizz Air Hungary Kft Légiközlekedési este low- cost, cu sediul maghiar in aeroportul din  Budapesta Liszt Ferenc International.

Este considerata o companie aeriană low cost de două stele ca cea irlandeză Ryan Air. Nu este o companie aeriană națională a Ungariei, dar are o instituție internațională, fiind, de asemenea, deținută de către managerii de multe state din estul Europei, cum ar fi România, Polonia și Ucraina.

Wizz Air, adresa site-ului imprimat pe fuselajul aeronavei. Utilizatorii pot rezerva direct de pe site-ul wizzair.com internet.

Compania aeriană foloseste de obicei aeroporturi secundare, care servesc multe orașe din întreaga Europă și în alte țări din afara UE, cum ar fi Azerbaidjan, Cipru, Georgia, Israel, Turcia și Emiratele Arabe Unite. WizzAir are cea mai mare flota de aeronave a tuturor companiilor aeriene ca limba maghiară și vârsta a aeronavei are cea mai tânără flotă  din Europa. Wizz Air ofera in prezent 32 de țări de pe glob.

Calitatea zborului cu WizzAir este la un nivel inalt, avioanele  sunt foarte noi si personalul este foarte pregătit. Este remarcabil și este comparabilă cu compania aeriană irlandeză Ryanair.

Cu WizzAir vei călători în întreaga Europă prin exploatarea si  comoditatea  prețurilor Wizzair, care oferă, de asemenea, promoții speciale pentru utilizatorii de Internet. Puteti vedea toate ofertele de pe această pagină și vă puteți conecta la pagina noastră de facebook ce sint actualizat  cele mai recente știri.

Compania aeriană a fost creata la începutul anilor 2000, mai exact  în septembrie 2003. Principalul investitor este Indigo Partners, un capital privat american (Casa de împrumut de capital), dar este specializată în investiții în domeniul transporturilor.

Primul zbor de la Katowice a fost deschis 19 mai 2004, la 19 de zile de la Polonia și Ungaria au aderat la Uniunea Europeană și a pieței unice europene în domeniul aviației.

Compania aeriană a efectuat 250.000 de pasageri in primele trei luni și jumătate de activitate și aproape 1,4 milioane de pasageri în primul an de muncă în aeroporturi din întreaga lume.

În 2007, Wizz Air a transportat 2,9 milioane de pasageri pe rutele doar din Polonia.

CEO-ul președintelui companiei și executive este József Váradi, fostul șef al Malev Hungarian Airlines și o figură de frunte în economia maghiară.

Societatea este activă în suburbia de Pest în Ungaria cu filiale active, în Polonia, Ungaria și Bulgaria: toata Europa de est este acoperită de zboruri Wizz Air.

Wizz Air Bulgaria a fost înființată în septembrie 2005, în perioada în care Váradi a câștigat Ernst & Young.

În 2011, Wizz Air a transportat 11 milioane de pasageri (15% mai mult decât în ​​2010), din care 4,2 milioane de pasageri pe rutele poloneze (doar 2% mai mult decât în ​​2010).

În ultimii ani, Wizz Air a oprit dezvoltarea rețelei de cale din Polonia si a deschis noi baze în Republica Cehă, Bulgaria, Macedonia, România, Lituania și Serbia. Cu toate acestea, Polonia este în continuare cea mai mare piață pentru zborurile Wizz Air.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved