Cupoane Reducere Zorile Store | Aprilie 2017

Cupon Reducere Zorile Store, Coduri Promotionale pentru a cumpara Incaltaminte, Imbracaminte, Accesorii si Jucarii.

Reduceri Zorile Store | Ultima actualizare: 24/04/2017

Obține cele mai noi cupoane pentru Zorile Store

Ultimele oferte pentru Zorile Store

Lotto și Diadora te așteaptă cu reduceri maxime pe Zorile Store

NOU pe ZorileStore, te așteaptă reduceri maxime la îmbrăcăminte de la noile branduri Lotto și Diadora ✓ Comandă acum și profită de reduceri de până la -46% pe Zorile Store

Aboneaza-te la ZorileStore.Ro

Aboneaza-te la Newsletterul ZorileStore.ro pentru a primi cele mai bune reduceri si cupoane personalizate

Cele mai buni branduri la ZorileStore.Ro

Incaltaminte si imbracaminte din cele mai bune branduri la ZorileStore.Ro: Puma, Vans, Lacoste, Pepe Jeans, Ipanema, Atlantis, Zaxy.

5 lei transportul la Zorilestore.ro

Livrare in 24 de ore si costurile de transport la doar 5 lei in toata România

Coduri de reducere expirate pentru Zorile Store

Despre Zorile Store

DESPRE ZORILESTOR.RO

Zorilestore.ro este un magazin online dar si offline care pune la dispozitie clientilor cele mai noi colectii de la branduri precum Puma, Lotto, Prince, Le Coq Sportif, Police, Lacoste, Fila si multe altele.

Zorile Store au avut ca start anul 2007, start care s-a manifestat printr-o retea de magazine pe litoralul Marii Negre. Datorita depozitului propriu iar in acest fel de avantajul unei aprovizionari foarte eficiente, compania a decis ca in anul 2011 sa se extinda si in mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral si in acelasi timp si clientii din toate celelalte judete ale Romaniei.

Serviciile puse la dispozitie clientilor fideli sunt numeroase. Pe site-ul Zorilestore.ro fiecare produs este categorisit in functie de caracteristicile lui, pentru a putea fi gasit cat mai usor de clienti. Pe langa categoriile obisnuite precum Incalcaminte, Imbracaminte, Accesorii, Jucarii, Branduri, acestia pun la dispozitie o noua metoda ingenioasa de categorisire. Astfel produsele sunt puse in categoria mare numta „Tu cum esti?” subcategoriile fiind „Innebunit dupa masini”, „Car iarna si sanie vara”, „I love urban style” si multe altele.

De asemenea, fiecare produs are pagina sa proprie unde clientii pot vizualiza produsul la 360 de grade, pentru a-si putea face o idee mai buna asupra produsului, daca nu pot ajunge in persoana in magazinele fizice. Alte servicii puse la dispozitie de catre Zorilestore.ro sunt Deschiderea coletului la livrare, serviciu call center, livrare in 24 de ore iar plata transportului este de doar 5 lei.

Pe langa produsele de inalta calitate pe care Zorilestore.ro le pune la dispozitie, acestia pun la dispozitie clientilor promotii si concursuri pentru articole de imbracaminte, incaltaminte si accestorii. In acest fel s-au nascut campanii precum prima campanie cu papuci gratuiti, „My Summer Style”, campaniile de Black Friday, de Craciun sau de Sfantul Valentin. Un alt eveniment organizat de Zorilestore.ro a fost campringul din 2014 din Vama Veche, Sandalandala.

Datorita profesionalismului si promptitudinii ce care au dat dovada, in 2012 Zorilestore.ro a fost desemnat cel mai bun start-up online la Gala Premiilor e-Commerce.


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved