Primiți ultimele cupoane pentru eFortuna.ro!

* indică câmpul necesar

Cod Promoțional eFortuna.ro

Folosește codurile voucher eFortuna.ro Ultima actualizare: 18/11/2017

Ultimele oferte pentru eFortuna.ro

Bonus de 20 LEI la eFortuna.ro

Dacă pariezi pe mobil vei primi un bonus de valoare de 20 lei

150 Lei Bonus de bun venit la eFortuna.ro

Activează prima depunere la eFortuna.Ro și veți obține un bonus de bun venit în valoare de 150 RON

Coduri de reducere expirate pentru eFortuna.ro

Infiintata fiind in anul 1990 la Praga, cu 25 de ani experienta in domeniu, Fortuna a ajuns sa fie printre cei mai buni operatori de pe piata pariurilor online, iar in Romania a obtinut licenta de functionare online in anul 2015. Asadar Fortuna Romania apartine de cel mai mare operator al pariurilor sportive din Europa Centrala, si anume Grupul Fortuna Entertainment. Se diferentiaza de celelalte site-uri din bransa prin diversitatea tipurilor de pariuri printre care : pariuri sportive, pariuri live, loto, curse de caini, turbo 6, toate acestea fiind oferite intr-un mod clar, simplu si usor de folosit din mediul relaxant si comod din casele proprii, evitand disconfortul locurilor aglomerate si poluate din oras.

Pasionatii de cazinou sunt asteptati sa se distreze cu table si carti, slots, video poker, jackpoturi. Utilizatorii site-ului se vor distra asadar intr-un mediu cu standarde inalte, unde au parte de tratament special din partea operatorilor care sunt la dispozitia lor prin intermediul e-mailului, ajutandu-i in orice problema fie ea legata de autentificare, depuneri, retrageri, bonusuri, accesare jocuri sau legate de contul propriu. Fortuna stie sa atraga jucatorii pasionati de sport, jocuri si pariuri, atat prin experienta, grafica, seriozitate, promptitudine dar mai ales prin bonusuri si oferte atragatoare.Jucatorii, utilizatori ai site-ului Fortuna, trebuie sa aiba varsta de peste 18 ani, de aceea pentru acest lucru, fiecare inregistrare este minutios verificata. Tranzactiile, de asemenea, sunt rapide si sigure prin intermediul cardurilor de debit sau credit Visa si Mastercard, la agentiile eFortuna, prin paysafecard pentru depuneri, iar pentru retrageri la agentiile eFortuna, card de debit si credit, prin envoy fara a se percepe taxe suplimentare.

OPINII DESPRE EFORTUNA.RO

Florin 35m, Drobeta-Turnu Severin: "Activă pe piața jocurilor de noroc din România din anul 2015, Fortuna a fost printre primii operatori de pariuri online care a luat naștere acum 26 de ani în Praga. Ca și grup, Fortuna activează în țări precum Slovacia, Republica Cehă, Polonia deținând 1.600 de agenții de pariuri, astfel creând peste 2.500 de locuri de muncă. Tot timpul în căutare de diversificare și mulțumire a jucătorilor, Fortuna adaugă în mod constant produse și servicii noi pentru pasionații de pariuri și de jocuri, răsplătindu-i totodată pentru fidelitate prin seriozitate, profesionalism și promptitudine. Site-ul este construit într-un mod simplu, logic și structurat astfel încât consumatorul să găsească repede ceea ce caută, să joace relaxat din confortul casei sale, distrându-se în timp ce câștigă. Fortuna dorește să-și mențină standardul ridicat și de aceea ține cont de pretențiile și cerințele jucătorilor, adaptându-se mereu cu produse și servicii pe placul acestora. Asadar, Fortuna vă oferă posibilitatea de a paria online, live, vă aduce cazinoul acasă, fără poluare, gălăgie sau stresul de care ați avea parte dacă ați merge într-unul fizic, cu fel de fel de jocuri noi pentru toate gusturile, jocuri de masă și cărți, video poker, sloturi, jackpot-uri. De asemenea, puteți paria direct în agenții sau puteți descărca jocurile preferate. Ca orice alt magazin online care se respectă, găsiți și aici o secțiune cu promoții cu pachete și bonusuri atrăgătoare, care vă va face șederea pe site și mai încântătoare. Fortuna se gândește și nu pierde din vedere aspectul unui joc responsabil prin acordarea unei mari atenții siguranței jucătorilor prin excluderea persoanelor minore și prin monitorizarea acțiunilor de pe site de către autorități competente. Mai mult, ține la siguranța jocului având grijă să excludă fraudele și asigură protecție împotriva dependenței de joc, cu ajutorul Asistenței Clienți care, dacă va remarca că se depășesc limitele unui joc responsabil, va interzice participarea la oferta de joc, iar jucătorul va primi consiliere și ajutor specializat. Siguranță oferă și în tranzacții, dar mai ales transparență și avantaje precum neperceperea de comisioane la depunere sau retragere, suma minimă pentru depunere fiind 10 lei și cea maximă 30.000 lei. Depunerile online sunt rapide și sigure prin intermediul cardurilor de debit sau credit Visa și MasterCard, prin Paysafecard, însă această variantă nu poate fi folosită la retrageri, Skrill, Neteller. Retragerile nu se pot efectua folosind carduri Maestro sau vouchere Paysafecard, însă se pot face prin card de debit sau de credit, Envoy, Skrill, Neteller aprobate în 1-4 zile. Înainte de a vă crea cont, este indicat să citiți Regulamentul de pe site, atât pentru a descoperi regulile de pariere, regulile de cazinou cât și regurile privind bonusurile".


Copyright © 2017 Divergent Ltd - https://www.cupoane-reducere.ro/ - All Rights Reserved